Reservdelsjakt!

Sitter och äter choklad, Kinder bueno, och läser Harry Potter and the deathly hallows. har läst den förra sommaren också, den är bra.

Hamnade vid datorn bara för att pappa skulle ha en massa telefonnummer till traktordemonteringar. Ett hjul ramlade visst av från traktorn idag. Reservdelsjakt!
Kul att växa upp på en bondgård =)

Baka baka liten kaka

Har bakat toscakaka idag, den blev lite blek men smakade bra. jag håller på att lära mig baka. Jag har faktiskt kunnat det förut, men nu verkar det som om allt blir mer eller mindre misslyckat. När jag beklagade mig över detta inför pappa sa han att jag nog glömt hur man gör, det är övning som gäller. Så nu bakar jag flera gånger i veckan. Snart är jag proffs, eller?

Försökte sola ute men det blåste för mycket. Skitkallt, helt enkelt.

det värker som tusan

arghhhhhhhhhhh, har ont i ryggen och fotleden! Allvarligt talat, det gör ont i fotleden men smärtan går upp i hela benet. Det är asjobbigt.

Såg Desperate Housewifes igår, tycker om den serien! Och ikväll är det Grey´s Anatomy!

Mmm...mamma bakade rabarberkaka idag. Gott! Fast egentligen är ju rabarber ett surt elände. Det är iallafall inte speciellt nyttigt med för mycket rabarber, det är garvsyra eller nåt som inte är bra.

Nu ska jag få massage, tack och lov, det behöver jag idag!



måndagsmums -inte.

har precis bakat en drömtårta, du vet, en sån där rulltårta som är så god. fast inte min då. Jag brände den nämligen i ugnen...alldeles svart i kanterna. Den blev jätteful. den går väl att äta men det var väl ingen höjdare direkt.

Idag borde jag städa garderoben. Min farmors begravning är nästa fredag, men jag vet inte vad jag ska ha på mig. jag tycker inte om svart, så jag har nästan inga mörka kläder. Måste hitta nåt, annars måste jag åka och shoppa. Fast det vill jag inte heller, man hittar aldrig nåt när man verkligen måste hitta nåt speciellt. De bästa grejerna är sånt man bara "springer på". Plus att jag har ont om cash...

Såg trailern till filmen "Dumpad", den verkar ju skitkul...den vill jag se.


Kallt ute, saknar farmor

det är skitkallt och snön ligger i fläckar ute på gräsmattan. fy tusan.

såg filmen Hot Fuzz igår. den är väldigt skum men rätt rolig ändå. Musiken i bakgrunden är väldigt irriterande, men handlingen känns originell och överraskande.

min farmor har dött. Hon blev 91 år, ganska aktningsvärd ålder skulle jag vilja påstå. Men det är ändå sorgligt, jag kommer sakna henne, hon var en rolig person.

RSS 2.0