Massa ormar i värmen

I natt drömde jag att jag hälsade på en kompis på hennes sommarställe. Där var det massor, jag menar verkligen massor av ormar. "De är inte farliga", sa hon. Så fan heller, både farliga och jävligt äckliga.
Tur att det bara var en dröm.

Annars då? Jo, det är varmt. Lite jobbigt varmt tycker jag nog allt. Speciellt på kvällar och nätter, då måste det vara svalt annars kan jag inte sova. Fast det kan jag i och för sig inte ändå för jag har så ont i ryggen. Idag har jag fått massage så jag hoppas få sova i natt.

Lite intressant, fastän det är så himla varmt så svettas jag typ ingenting. Blir bara väldigt, väldigt varm. Vore nog skönare att kunna svettas för att få ut värmen. Synd att man inte kan bestämma hur kroppen ska bete sig.

sjöutsikt



utsikten i enviken. sjön heter vågsjön.

ungefär så känns det

herregud vad allt känns drygt.
drygt
tungt
rörigt
trött
magen
stressad
osäker

ungefär så känns det.

Utkast: Åt lunch ...

Åt lunch ute i Staberg igår. Det var hur mycket folk som helst där, fastän det regnade. Maten var ok, tycker egentligen bäst om fikat där, det är toppen verkligen. men man måste ju äta också.

Sen åkte vi till Enviken och fotade huset där, både ute och inne. Idag har jag skickat bilderna till ett par som är intresserade va att hyra huset.
Det var faktiskt jättefint, jag har inte varit in på flera år. Ljusa färger och trägolv överallt (utom badrum/tvättstuga). och utsikten över sjön

this one's for you

ah, har inte skrivit nåt på länge. två anledningar; det kändes trist, och internet pajade när det åskade. Men nu, kära du, är internet fit for fight som aldrig förr, och min fysioterapeut har sagt att jag borde skriva. jag tror iofs inte han menade att jag skulle blogga, men kan väl lika gärna skriva här som nån annanstans.

vill du veta världens vackraste låtnamn? "This one's for you", är inte det underbart? Skulle nån vilja skriva en sång till mig nån gång kan den få heta this one's for you. Fast Ed Hartcourt har ju redan skrivit den (dessvärre inte till mig, men man får väl låtsas).

annars som vanligt; JAG FRYSER. jag fryser alltid känns det som. hela dagarna, och på nätterna blir jag tokig om jag inte får ha fönstret öppet så det blir kallt och skönt i sovrummet. fan vad det är jobbigt att vara otempererad!

har diskat idag. det enda vettiga jag gjort sen frukost så nu kanske jag måste få arslet ur vagnen och sätt lite fart. måste skriva foderlista. sen laga mat. falafel, bläää. vill bara äta godis egentligen men det kan amn ju inte.

hejsvejs!

RSS 2.0