pantertatuering

ah, höll på att tappa datorn i knät, men ingen fara, det gick bra!

i lördags kom sofi förbi och fikade med mig! hon har en ny tatuering, en panter på ryggen. eller ny och ny, den är väl kanske ett år? men jag har inte sett den förut. det är hemskt vad mycket skitsnack det blir när vi sitter och fikar. skvaller skvaller ;)

både tv- och boktips!

jättefint väder så jag har suttit ute. men kallt, tycker jag. hade filt, vetekudde och halsduk. brrrr....

bra boktips: Sophie Kinsella "En shopaholics bekännelser". En riktigt underhållande bok om -såklart- shopping!
gick bara inte att sluta läsa.

usch har ont i huvudet, förmodligen eftersom jag envisats med att sitta ute i blåsten. fasiken också!

ikväll är det "Berg flyttar in" på tv4, Carian berg flyttar in hos Bert Karlsson! Det kan nog bli riktigt spännande...

Imorgon kommer Sofi hit! Länge sen vi träffades nu. Men vi pratade i telefon idag, så skvallret har vi egentligen redan gått igenom =)

91 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farmor fyller 91 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) år idag! hurra för henne!

jag grattade och fikade där nyss. hon är alldeles blå i ansiktet för hon ramlade och slog sig för nån dag sedan. men hon är en pigg tant, mer fart på henne än på mig.

kantarell och konjak

ah, det var trevligt med besök från karlstad igår, jag bjöd henne på middag, till och med. milkos nya creme fraiche med kantarell och konjak är jättegod som sås! hade potatis och quornfileer till det. men helena sa att hon brukade ha pasta och sån creme fraiche som sås. superenkelt. det ska jag pröva nån dag.

käkade pizza på kvällen, mammas hemmagjorda. dessvärre fick jag tonfisk på min, tonfisk i stora mängder. fastän jag sa att jag ville ha svamp? undrar hur hon tänkte då. men inte värt att klaga, då lagar hon aldrig mer mat till mig!

har precis duschat, huden är så torr så det gör ont att röra sig.

fy vad jag mår illa! åt precis lite choklad och det gjorde inte saken bättre precis!

besök från karlstad!

mmm...sitter och äter choklad, marabou dukat. mumsmums.
jag är så trött idag, solen lyser rätt in i mitt sovrum på mornarna, dels blir det ljust jätte tidigt, dels blir det väldigt varmt. persienner hjälper föga.
undrar om jag kan sova nån annanstans, men jag vill inte det egentligen.

lyssnar på missy elliott. hon är cool.

idag kommer min kompis från karlstad på besök! om ett par timmar bara! roligt, roligt!!!
då blir det skvaller (hoppas jag) smask ; )

trist är att en kompis blev hotad på jobbet i helgen, så hon mår jättedåligt nu. jag tycker verkligen att hon ska byta jobb, men det är väl inte så lätt. men iallafall sluta jobba nattskiften! man blir ju onekligen rätt orolig.

har blivit besatt av att spela ett spel som heter word battle. jag som alltid hånat folk som sitter och spelar vid datorn!


undrar om jag borde bjuda på mat när jag får långväga besök? har nog inget fikabröd verkar det som så mat kanske det blir, hm...måste kolla om jag har så det räcker...

puss och kram! (ska spela mer word battle nu)

Idag är livet tungt

Måste söka högskolekurs idag. jag vill inte, jag är på uselt humör. Vill inte göra nånting alls. Är trött och grinig, och det trycker  på bröstryggen så det är tungt att andas.

En kompis är gravid, fick jag nyss veta. Är förvånad. Men det är roligt för henne. Tyvärr är jag en sån där hemsk människa som tycker synd om mig själv, för nu blir jag stressad. Det händer inget positivt i mitt liv, jag har bara ont och är ledsen. Och alla andra pluggar, jobbar, flyttar, reser, skaffar barn, hus, pojkvän, hund...

Idag är livet tungt.

Jag har drömt så mycket mardrömmar om Engla, det går inte att undvika all medial uppmärksamhet heller, men jag hoppas drömmarna ska upphöra nu när kroppen är funnen. Det känns fruktansvärt tungt, den här tragedin.

Blommande bukett

image4


kolla vilken fantastisk bukett med blommor jag fick på min födelsedag!


Desperate housewifes läggs ner!

ahhhh, läste på kanal 5´s hemsida, www.kanal5.se, att Desperate Housewifes ska läggas ner!!! Inte än, men m ett par säsonger eller så. Blev upprörd! jag gillar ju DH. Ser iallafall fram emot att en ny säsong börjar nästa vecka.
Enligt kanal 5 så ska Edie Britt bort från serien...synd. Hon är ju en riktig intrigmakerska. Men de måste väl förnya sig hela tiden för att serien ska hålla.

Igår såg jag So you think you can dance. En mycket bra tv-serie, härligt att kolla på! Gillade speciellt paret som dansade lyrisk jazz. Inte min favorit-stil, men de var riktigt duktiga.

Usch, hörde precis på P3´s nyheter, de pratade lite snabbt om Engla, den 10-åriga flickan som försvann. Det är så hemskt, även om de hittat en misstänkt så är ju flickan fortfarande försvunnen. Var är hon?

Godisbox

Posten har precis kommit! Fick paket, spännande, spännande! Från min kära systeri Norge, hon har skickat godis via www.godisboxen.se till min födelsedag! Hurra, hurra! Vad gulligt, blev så glad så, hon kom ihåg att geischa är en av mina favoriter också. Härligt!
Oj, vad mycket choklad jag har hemma nu...inget fel med det, det är inga som helst problem för min del =)

kladdkaka

födelsedagsmiddagen igår kväll blev lyckad, men jag blev helt slut. gick och la mig direkt efteråt. sov hyfsat bra iallafall, har haft så ont några nätter nu men inatt kändes det bättre.

nu ska jag äta kladdkaka!


födelsedag och överraskning

idag fyller jag 23 år, hurra, hurra!
eller, nja.,..har varit lite deppig över att fylla år. man blir så gammal så fort, känns det som.

fick en urgullig överraskning i morse! det knackade på dörren och där var ett blombud! fick en jättetjusig bukett med blommor, en kruka med tio chokladkakor i hm, nån känner mig alldeles för väl...), och ett ljus som det stod "grattis" på! det var mina rara små sötnosar till kompisar som skickat det, och jag är så tacksam! de räddade min dag, nu känns det himla kul att fylla år!

ikväll blir det lite firande när det kommer över lite folk på middag. laxsoppa med bröd och vin/cider, och sen kladdkaka! Mums!


boknördstest!

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="320" height="372" id="blog" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="movie" value="http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/blog.swf?p=1,4,1,2,2,1,5,52,camilla" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/blog.swf?p=1,4,1,2,2,1,5,52,camilla" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="320" height="372" name="blog" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object>


jag lär mig spanska

Har precis förhört mamma på spanska-glosor (hon går en kurs i nåt studieförbund). jag kan inte spanska (läste italienska och tyska i skolan), men har lyckats lära mig några glosor iallafall.
Idag har jag lärt mig herde (el pastor) och liten tik (la perrita). Känner på mig att jag kommer ha stor nytta av dessa ord.


RSS 2.0